Schoonmaakbedrijf Heusden

Zoekt u een betrouwbaar en flexibel schoonmaakbedrijf in omgeving Heusden die tevens betaalbaar is? 10 clean  Schoonmaak is uw partner op het gebied van schoonmaak in de breedste zin van het woord. Wij ontzorgen u graag door de gehele schoonmaak van uw kantoor interieur en/of exterieur voor onze rekening te nemen zodat uw kantoor, bedrijf, school, instelling of VVE weer straalt. Een schoon en netjes gebouw is immers het visitekaartje van uw onderneming! Voor al uw schoonmaak klussen in Heusden zit u bij 10 Clean Schoonmaak goed!

Schoonmaakbedrijf met oplossingen op maat Heusden

Bij 10 clean Schoonmaak bent u aan het juiste adres voor alle soorten schoonmaakwerk in Heusden: van interieurverzorging tot glasbewassing en van vloeronderhoud tot gevelreiniging. Wij kunnen u ook van dienst zijn bij schoonmaakdiensten als: opleveringen en woningontruiming

Schoonmaakbedrijf Heusden Kantoor Schoonmaak en VVE Schoonmaak

Schoonmaakbedrijf Heusden

Uw Schoonmaakbedrijf in Heusden heeft enkel en alleen schoonmakers in dienst die ervaren zijn en zichzelf specialist kunnen noemen. Al ons materieel dat wij gebruiken is in goede staat en u kunt ons erop vertrouwen dat wij de klus goed afhandelen. Voordat wij beginnen komen wij eerst bij u op bezoek, en samen met u stellen wij een plan van aanpak op en bekijken we wat de mogelijkheden zijn, en samen komen wij tot een goede oplossing voor uw bedrijf. Dagelijks, wekelijks of periodiek onderhoud maakt niet uit.

Schoonmaakwerk Heusden

Wij kunnen op 2 manieren uw pand schoonmaken:

  • Traditionele schoonmaak
  • Prestatienorm

Schoonmaakdiensten Traditioneel

Traditionele schoonmaak betekend dat 10Clean een vast aantal uren per week of maand komt schoonmaken. We bespreken van te voren precies wanneer en wat er schoongemaakt gaat worden.
Voordeel: U weet precies hoelang wij aanwezig zijn in uw bedrijf.
Nadeel: Er is een kans dat er schoongemaakt wordt terwijl dit niet noodzakelijk is.

Prestatienorm

Bij deze vorm bespreken we eerst hoe u wilt dat het eindresultaat eruit komt te zien, deze norm dient ook te voldoen door ons. Het is verder aan ons om het beste plan van aanpak te kiezen en deze te hanteren.
Voordelen: U betaald niet per uur, maar voor het eindresultaat.
Nadelen: Het proces voor het schoonmaken duurt langer dan bij de traditionele schoonmaak.
 

Schoonmaakbedrijf Heusden?

Wij hebben vele medewerkers die dagelijks bezig zijn met het schoonmaken van panden en het tevredenstellen van onze klanten. Al onze medewerkers spreken Nederlands. Jaarlijks worden onze werknemers getest om het werk- en (indien nodig) taalniveau op peil te houden.

Industriële reiniging Utrecht
Industriële reiniging Amersfoort
Industriële reiniging Hilversum
Industriële reiniging Zeist
Industriële reiniging Nieuwegein
Industriële reiniging Woerden
Industriële reiniging Soest

Rioolreiniging Utrecht
Rioolreiniging Amersfoort
Rioolreiniging Hilversum
Rioolreiniging Zeist
Rioolreiniging Nieuwegein
Rioolreiniging Woerden
Rioolreiniging Soest

Glasbewassing  Utrecht
Glasbewassing Amersfoort
Glasbewassing Hilversum
Glasbewassing Zeist
Glasbewassing Nieuwegein
Glasbewassing Woerden
Glasbewassing Soest