Specialistisch

Specialistisch, Bij 10Clean hebben we ook verschillende specialistische reinigingen.

10Clean is zeer ervaren op het gebied van gevelreiniging. Het is natuurlijk ook een stukje betere uitstraling van het pand, maar het kan ook de levensduur verlengen en groot onderhoud uitstellen! Wij zijn gespecialiseerd in zowel gevels van woningen als gevels van bedrijfspanden.

Ventilatiereiniging is iets wat zeer noodzakelijk is in uw pand. Bij een vervuilde ventilatie is het mogelijk dat er nare geurtjes in uw huis komen, schimmelvorming, geluidsoverlast van de ventilator, vochtige woning, gezondheidsklachten, hogere energie rekening. Wij raden u aan uw ventilator te laten reinigen als uw laatste reiniging 4 jaar of langer geleden is, uw pand een hoge luchtvochtigheid heeft, u last heeft van schimmel in huis, of bij allergie.

Er gebeuren jaarlijks heel veel ongelukken in de badkamer. In Nederland zo’n 24.000. Een antislipvloer zorgt ervoor dat uw badkamer 100% veilig is en dat u niet meer uitglijd over uw vloer.

10Clean is gespecialiseerd in woning ontruiming. Van een badkamer schoonmaken tot een complete ontruiming, wij zorgen ervoor dat alles goed afgehandeld wordt. Onze werknemers hebben vaak deze opdracht gehad dus weten de manier van handelen, waardoor de desbetreffende woning binnen no time weer op orde is gemaakt. Woning ontruimingen worden vaak gedaan in samenwerking met de deurwaarder en de woningbouwvereniging. Ook zorgt 10Clean voor een container, en het afvoeren van de inboedel.

Antislip Utrecht
Antislip Amersfoort
Antislip Hilversum
Antislip Zeist
Antislip Nieuwegein
Antislip Woerden
Antislip Soest

Droogijsstralen Utrecht
Droogijsstralen Amersfoort
Droogijsstralen Hilversum
Droogijsstralen Zeist
Droogijsstralen Nieuwegein
Droogijsstralen Woerden
Droogijsstralen Soest

Gevelreiniging Utrecht
Gevelreiniging Amersfoort
Gevelreiniging Hilversum
Gevelreiniging Zeist
Gevelreiniging Nieuwegein
Gevelreiniging Woerden
Gevelreiniging Soest

Graffiti verwijderen Utrecht
Graffiti verwijderen Amersfoort
Graffiti verwijderen  Hilversum
Graffiti verwijderen  Zeist
Graffiti verwijderen  Nieuwegein
Graffiti verwijderen  Woerden
Graffiti verwijderen  Soest