Regulier

Regulier

10Clean heeft verschillende soorten regulier  schoonmaak. Ons team heeft verschillende specialiteiten.

Wij reinigen heel veel kantoren in Brabant. Alle medewerkers van 10Clean zijn ervaren en weten precies hoe ze situaties aan moeten pakken. Ook zorgen wij er voor dat u zichzelf totaal niet druk hoeft te maken om de schoonmaakwerkzaamheden, zodat u gewoon verder kunt met de werkzaamheden in uw bedrijf. Ook hebben wij zeer scherpe tarieven en een service waar je u tegen zegt!

Ook hebben wij veel ervaring in de VVE, de bouw, in de industriesector, woningbouwverenigingen en bij bedrijven en instellingen. Voor het project gaan we met u rond de tafel zitten, en bespreken we de mogelijke opties, bekijken we de situatie en wordt er perfect op uw wensen ingespeeld.

In de VVE gaat ons werk gepaard in samenwerkeng met de beheerder van het VVE. Bij VVE’s doen wij veel aan Schoonmaakonderhoud, glasbewassing, graffiti verwijderen, rioolreiniging, ventilatiereiniging, kozijnen conserveren.

Bij projecten in de bouw, doen wij vaak: keten schoonmaken, opleverschoonmaak, glasbewassing, hoogwerker assistentie, bouwplaats opruimen, witte aanslag verwijderen. Het is natuurlijk noodzakelijk dat het bouwproces niet stil komt te liggen, en daarom zijn onze werknemers ook gespecialiseerd in dit soort projecten.

In de industrie is het noodzakelijk dat alles altijd blijft doorgaan, en daar zorgen wij ook voor. Al onze medewerkers zijn VCA gekeurd en ze zorgen ervoor dat alle processen gewoon blijven lopen tijdens de schoonmaak.

Bij Woningbouwverenigingen doen wij vaak aan schoonmaakonderhoud, glasbewassing, trappenhallen, rioolreiniging,  mutatieschoonmaak en hebben wij een calamiteitenservice.