Glasbewassing

Blinkende en schone ramen is het visitekaartje van jou bedrijf of kantoorpand dat deze ervoor zorgt en niet onbelangrijk vrolijke medewerkers. Bij het wassen moeten de kozijnen en vensterbanken die onder jou ramen zitten wel mee worden gedaan. Met glasbewassing door een ervaren glazenwasser is dit voor uw pand van groot belang en kun je weer genieten schone ruiten. Als alles gedaan is na het glaswassen krijg je advies over het schoonhouden en hoe vaak het moet gebeuren. Regelmatig jou ramen wassen van je bedrijfspand word dan om de zoveel tijd gedaan handmatig of telescoopsteel.

Telescopische glasbewassing is vakwerk

Een glazenwasserij levert een betrouwbare en door ervaren glazenwassers en is voorzien van een raam telescoopsteel en handwas en worden geschoold. Als we elk raam wassen voor uw kantoor aan de binnenkant of buiten worden er na afloop controles uitgevoerd zorgen we ervoor dat jou ramen goed schoon zijn. Door te wassen met een telescoopsteel droogt alles streep loos op voor uw bedrijf.

  • Wij bezitten onze eigen hoogwerkers.
  • Wij bezitten onze eigen ladders.
  • Garantie op een streeploos effect op uw pand.
  • Altijd ervaren glazenwassers

Glazenwasser voor bedrijven bel 10Clean

De ramen en kozijnen van een kantoorpand schoonmaken word over het algemeen uitgevoerd met telescoopstelen. Voorafgaand houden wij altijd een onderzoek, daaropvolgend beslissen wij, in overleg met de klant, hoe het plan van aanpak eruit gaat zien. Ook is er bij 10Clean de mogelijkheid om uw kozijnen te laten reinigen en conserveren.

Kosten ramen voor bedrijfsgebouw wassen

De glasbewassing van jou gebouw door een glazenwassersbedrijf laten uitvoeren die ervaren is en betrouwbaar bel 10clean. Met schone ruiten zorg je dat personeel en klanten graag naar je kantoorpand komen om met deze zaken te doen.

Industriële reiniging Utrecht
Industriële reiniging Amersfoort
Industriële reiniging Hilversum
Industriële reiniging Zeist
Industriële reiniging Nieuwegein
Industriële reiniging Woerden
Industriële reiniging Soest

Rioolreiniging Utrecht
Rioolreiniging Amersfoort
Rioolreiniging Hilversum
Rioolreiniging Zeist
Rioolreiniging Nieuwegein
Rioolreiniging Woerden
Rioolreiniging Soest

Schoonmaakonderhoud Utrecht
Schoonmaakonderhoud Amersfoort
Schoonmaakonderhoud Hilversum
Schoonmaakonderhoud Zeist
Schoonmaakonderhoud Nieuwegein
Schoonmaakonderhoud Woerden
Schoonmaakonderhoud Soest